Now Playing Tracks

😢

entah bagaimana nak tuturkan kata-kata yang penuh tersirat ni . hati ni , hati ni sakit . sakit entah berpunca dari apa . hati ni mahu berkongsi tahta , tapi tak mampu nak membuka gerbangnya . hati ini luka , tapi diperam sehingga lebam . hati ini menangis , namun tetap tenang . hati ini penuh sarat segala masa lalu yang membunuh perasaan hari ini . melihat kebahgiaan orang , yang suka menunjuk-nunjuk , pedih itu menjadi makin berbisa . geram . loya . apa perlu semua itu ? lampirkan pada aku kebahgiaan kau semua yang aku belum pasti akan dapat ? apa perlu ? menagih simpati dan kasih sayang namun hakikatnya aku yang benar-benar kesepian ?! celakalah kau semua . yang terlalu durjana perasaan . .

BANANA FRUIT SO WHAT MANY TIMES LAHHH !

SHITT ! ain’t you gonna realise me huh ?? i’m the one you needed the most ! then what the hell that you get cheating on me again and again ?? i can’t stay longer waiting for you ..

awak please lah .. kenapa susah sangat saya nak nampak effort awak berubah .. awak tetiba senyap .. awak tau tak saya susah hati .. final saya boleh hancur sebab fikirkan awak je .. awak .. jangan tipu dah .. cukuplah .. saya dah penat nak lari .. awak cakap awak dah putus dengan Aliya .. awak cakap awak selalu mention nama saya depan dia , tapi saya tak nampak lagi apa motif awak .. apa punca awak cari saya ?? rindu cari , dah bahagia buang .. macam tu ?? kenapa awak ?? sanggup awak buat macam nii dekat saya .. macam nii awak nak orang respect awak ?? awak masih tak sedar lagi akibatnya .. awak seronokkan mainkan perasaan orang ?? awak tak rasa bersalah pun kan ??

hmm .. tolong lah .. saya cuba move-on .. saya dah penat lari dari masalah .. tolong .. ye memang awak cakap awak tak boleh lupakan saya , saya pun tak boleh .. tapi jangan la nak tindas lagi perasaan saya .. cukup-cukuplah Nazrin .. enough is enough .. time passed by .. learn to forget and let me go .. awak , Aliya cukup baik dah untuk awak .. dia selalu sayangkan awak .. saya nampak bertapa sayangnya dia terhadap awak .. dia ikhlas tu .. bagi lah dia peluang .. peluang tu perlu ada untuk awak kenali dia dengan cara yang sebetulnya .. jangan sesekali hancurkan perasaan orang .. mereka tak bersalah ..

awak .. saya dah habes sem 2 .. doakan kejayaan saya .. maaf kan saya , saya dah buang awak jauh-jauh .. to Kak #DewiNurjannah , thanks alot being my best friend .. kakak banyak sangat jasa dengan kitorang .. maaf kan kitorang .. sebab Nazrin buat perangai , kita renggang .. maafkan saya banyak susahkan akak untuk dengar permasalahan saya .. kakak iloveyou ..

kepada semua yang ada dalam hidup Eira .. thanks banyak sebab bagi support yang debomm untuk Eira terus ceria walau terluka .. tanpa korang tak mungkin Eira sekuat ini ..

akhir kata , terimakasih semua .. Eira Ahmad LOVE you all :)

xoxo
Eira

To Tumblr, Love Pixel Union